Zo voorkom je deze seksuele afknappers

Heb jij ook wel eens last van afknappers in de slaapkamer?

Slechte zoentechniek : Sommige mensen kunnen het niet van nature. Dat is helemaal niet erg maar uit boekjes kun je het niet leren. Je moet het uiteindelijk aanvoelen… Wat doe je dan? Veel oefenen, laat je leiden en praat er over met elkaar.

Geen initiatief nemen of hem al het werk laten doen: Wat vroeger niet de bedoeling was is het dat nu wel. Laat hem merken als je zin hebt om intiem te zijn met hem. Alle middelen mogen ingezet worden.

Bij elke handeling vragen of je het wel goed doet: Je hoeft het niet te vragen, om te weten of je het goed doet kun je op verschillende dingen letten. De ademhaling, gekreun en lichamelijke reactie.

Gewoon op je rug blijven liggen: Het is toch heerlijk als alles gebruikt wordt? Waarom zou er dan passief gereageerd moeten worden? Doe lekker mee!

Doodstil zijn:  Als je bang bent betrapt te worden is het normaal dat je wat stiller bent. Maar laat je niks horen of merken denkt je partner al snel dat je het niet lekker vindt. Een oprechte kreun of zucht kan tenslotte alleen maar een stimulans zijn om door te gaan.

 

Wat doe jij graag met je partner?

Reageren (0)
Bekijk alle reacties
Nog geen reacties ontvangen