Leuke date gehad? En nu?

Wat doe je na een date?

Stuur een ongedwongen tekstbericht dat je had een leuke tijd hebt gehad.

Dit is meestal het beste als je geïnteresseerd bent om nog een keer te daten. Je hoeft niet te overdrijven over hoe geweldig het wel niet was, maar stuur gewoon iets eenvoudigs. Bijvoorbeeld, 'Ik vond het gisteren geweldig samen. Hoop dat we het snel nog eens doen!'

Het is niet nodig om de gebruikelijke drie dagen te wachten, want dit wordt niet langer beschouwd als dating-regel. Je kunt het tekstbericht sturen wanneer je thuiskomt van de date, of de volgende dag.

Je kunt je date ook een sms sturen om te vragen of ze veilig thuis is gekomen. Dit zal je zorg voor het welzijn van je date laten zien, en kan verdere gesprekken stimuleren.

 

Je kunt er ook voor kiezen om het meer online aan te pakken….

Reageer op leuke facebookfoto’s, instagrampost of tweets.

Je kunt zo heel eenvoudig en leuk aangeven dat je hem of haar ziet zitten en dat jullie het gezellig hebben gehad.

Maar bedenk je wel online is nogal openbaar en wat er eenmaal op internet staat is moeilijk weer te verwijderen ;-)

 

Mocht je het nou niet zien zitten met de andere en het gevoel was er niet van jouw kant? Wat dan?

Als je hebt besloten om er niet mee verder te gaan, dan moet je dit vertellen. Dit is vooral belangrijk als de andere persoon heeft laten weten wel interesse te hebben. Stuur na ongeveer 24 uur een beleefde tekst met iets als, 'Ik vond het erg leuk om je te ontmoeten, maar ik had gewoon niet echt het gevoel dat er een klik was.' Dit is wel zo respectvol naar elkaar toe.

Reageren (0)
Bekijk alle reacties
Nog geen reacties ontvangen