Jouw eerste date!

Na een kennismaking in de veilige omgeving van deze site is het dan zover.

Sta jij stevig in je schoenen en weet hoe je vlot en leuk overkomt? Dan ben je waarschijnlijk dé perfecte dater. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd en hebben de meeste van ons hier meer moeite mee.

Klotsende oksels, bevende en klamme handen is de normaalste zaak van de wereld als je aan een eerste afspraakje denkt.

Met deze tips verloopt het misschien niet perfect maar maak je zeker kans op een herkansing!

Tip 1: Bel je date.

Als je het spannend vindt of twijfelt voor de eerste ontmoeting kan het helpen als je elkaar even spreekt van te voren. Op deze manier merk je of het klikt of niet. Je hebt tenslotte een idee van de ander na het horen van zijn stem.

Tip 2: Zoek een leuke locatie uit.

Maar houd het neutraal. Je kunt elkaar lekker aftasten en het toch spannend houden op een veilige plek. Klikt het en voel je je op je gemak kun je tenslotte altijd ergens anders heen gaan.

Tip 3: Toon interesse.

Niets is zo vervelend en vermoeiend als de hele avond luisteren naar een verhaal waarin je date zichzelf uitermate belangrijk vindt. Praat zelf dus ook niet teveel over jezelf. Praten over ex-en, verleden is ook not done! Houd het in het hier en nu en leer elkaar kennen.


Blijf realistisch, neem je date zoals hij/zij is. Blijf eerlijk en vooral jezelf! Klikt het niet, dan kom je daar tenslotte het liefste zo snel mogelijk achter.

Reageren (0)
Bekijk alle reacties
Nog geen reacties ontvangen