Waarom gaan mensen toch vreemd?

Ben jij zelf wel eens vreemd gegaan? Weet je ook waarom?

Uit onderzoek is gebleken dat 76% van de mannen wel eens vreemd zou willen gaan.

Shocking he?! Maar niet getreurd, niet elke man zal ook vreemd gaan.

Achteraf heeft maar liefst 75% spijt.

Vrouwen zijn ook niet helemaal heilig ;-) 27% van de vrouwen zegt ook wel eens vreemd te gaan.

 

Maar waarom toch? Hier de 5 meest voor de hand liggende redenen.

  1. Het gras van de buren is groener… Dat is altijd zo en zal altijd wel zo blijven. Maar is het ook zo? Als je al een tijd samen bent kan het heel erg aantrekkelijk lijken. Maar wacht maar dat je “de buurvrouw/man” een tijdje kent, is het dan nog zo leuk?

  2. Sleur… De beroemde en beruchte sleur. Na een tijdje slaat de verveling toe. Ben jij iemand die constant op zoek bent naar spanning en avontuur? Dan kan het erg prettig lijken om een spannende date met iemand te hebben. Maar ook dit gaat vervelen en ga je weer op zoek… Beter kun je je bedenken hoe je de sleur in je relatie gaat doorbreken.

  3. Verliefdheid is weg in je huidige relatie….In elke relatie gaat de verliefdheid na een tijdje over. Het gaat over in  houden van. Toch kun je dit gevoel gaan missen. Op het moment dat je het gaat missen kun je je openstellen voor zulke gevoelens bij een andere man of vrouw.

  4. Tekortkomingen… Binnen een relatie is niet alles 100% perfect. Je kunt te maken krijgen met een tekortkoming in liefde, spanning, warmte en natuurlijk seks. Niet alles kun je opvangen met de aanwezigheid van je vrienden. Natuurlijk is het verstandiger om met je huidige partner de challenge aan te gaan en te vechten voor jullie relatie. Praat over jouw gevoelens en wensen. Wellicht komen jullie er (eventueel met een therapeut) uit.

  5. Wraak… Wraak komt vaker voor als dat je zou denken. Je partner heeft gezoend met een ander of is verder gegaan. Dat doet jou pijn en je denkt hmm wacht maar ik zal jou eens laten voelen wat ik gevoeld heb. Bedenk je dan wel dat het niet de juiste instelling is. Oog om oog,… het staat tenslotte in de bijbel maar Gandhi zei eens: “An eye for an eye makes the whole world blind”.

 

Heb jij wel eens te maken gehad met een vreemd-ganger? Of ben je zelf wel eens vreemd gegaan?

Reageren (0)
Bekijk alle reacties
Nog geen reacties ontvangen