Waar hebben jullie het over tijdens een eerste date?

Ben jij bang dat het gesprek stilvalt?

Na online gesprekjes met verschillende contacten heb je je match gevonden.

Hij of zij zou misschien wel eens je potentiële partner kunnen zijn.

Om dit tijdens jullie eerste spannende afspraak te gaan ontdekken kun je de volgende vijf leuke en interessante onderwerpen misschien aansnijden!

Let er wel op dat het luchtig blijft. Het is geen speed-date dus vuur de vragen niet achter elkaar af en blijf ook niet doordrammen op een onderwerp, dat wekt alleen maar negatieve spanning op en dat willen we natuurlijk niet :)

 

 

1. Familie en achtergrond: waar ben je opgegroeid? Heb je broers of zussen? Zie je je ouders regelmatig? Leuke herinneringen uit je jeugd?

 

2. Muzieksmaak: van welke soort muziek hou jij? Heb je wel eens een optreden van een grote artiest bezocht? Heb je ook een favoriet nummer? Bespeel je zelf een instrument?

 

3. Hobby's en interesses: zijn er hobby's die je graag met iemand wilt delen? Wat doe je graag in het weekend? Welke activiteiten maken jou blij? Ben je sportief?

 

4. Eten en drinken: wat is je favoriete gerecht? Waar ga je graag uit eten? Kook jij graag? Zijn er dingen die je absoluut niet lust? Zullen we samen de keuken eens induiken?

 

5. Toekomst: waar zie je jezelf over 10 jaar? Wat zoek je in een relatie? Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Reageren (0)
Bekijk alle reacties
Nog geen reacties ontvangen